Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy

You are not logged in. (Login)
Please configure this block using the edit icon.

Course categories

Hotové kurzy 
 AgroturistikaSummary
 Anglický jazyk 1 - II. PodnikáníSummary
 Anglický jazyk 1. I.Summary
 Anglický jazyk 1. II.Summary
 Anglický jazyk 1. III.
 Anglický jazyk 1. IV.Summary
 Biologie I.Summary
 Biologie II.
 Biologie pro ekology I.Summary
 Botanika I.
 Botanika II.
 Český jazyk a literatura I. Summary
 Český jazyk a literatura II.Summary
 Český jazyk a literatura III.Summary
 Český jazyk a literatura IV.Summary
 Chemie I.Summary
 Chemie II.Summary
 Chod podniku II.Summary
 Chov koní a jezdectví
 Dějepis Summary
 Dějepis II.Summary
 Ekologie II.Summary
 Ekologie III.Summary
 Ekologie IV.Summary
 Ekonomika a podnikání III.Summary
 Ekonomika a podnikání IV.Summary
 Ekonomika a sociální politika II.Summary
 Ekonomika a sociální politika III.Summary
 Ekonomika a sociální politika IV.Summary
 Etika a společenská výchovaSummary
 Evropská unie
 Evropská unie pro VES
 FyzikaSummary
 GeologieSummary
 Hydrologie
 ICT III.Summary
 ICT IV.Summary
 Kultura osobního projevuSummary
 Lesnictví III.
 Lesnictví IV.Summary
 Management cestovniho ruchu III. This course allows guest users to enterThis course requires an enrolment keySummary
 Marketing a managementThis course allows guest users to enterSummary
 Marketing cestovniho ruchu III. This course allows guest users to enterThis course requires an enrolment keySummary
 Marketing cestovniho ruchu IV.Summary
 Matematika I.Summary
 Matematika II.Summary
 Matematika III.Summary
 Matematika IV.Summary
 MeteorologieSummary
 Monitoring
 MyslivostSummary
 Německý jazyk 1 I.Summary
 Německý jazyk 1 - II. - podnikání
 Německý jazyk 1 - III.
 Německý jazyk 1 - I. podnikáníSummary
 Německý jazyk 1 - II.Summary
 Německý jazyk 1 - IV.Summary
 Občanská nauka II.Summary
 Občanská nauka III.Summary
 Občanská nauka IV.Summary
 Obchodní korespondence II.Summary
 Obchodní právo III.
 Obchodní právo IV.
 Ochrana přírody a prostředí II.Summary
 Ochrana přírody a prostředí III.
 Ochrana přírody a prostředí IV.Summary
 Odpady
 Písemná a elektronická komunikace IV.Summary
 Podnikání, obchod, služby
 Potraviny a výživa I.Summary
 Potraviny a výživa II.
 Právní příprava ekologie III.Summary
 Právní příprava ekologie IV.Summary
 Právo pro agropodnikáníSummary
 Právo pro VES III.Summary
 Praxe I. agropodnikání
 Psychologie III.
 Psychologie IV.
 Psychologie prodeje
 Regionalistika Summary
 Rozvoj venkova
 Společenská kulturaSummary
 Technika obsluhy a služeb I.Summary
 Technologie přípravy pokrmů I.Summary
 Technologie přípravy pokrmů II.Summary
 Úcetnictví I. PodnikáníSummary
 Účetnictví II. PodnikáníSummary
 Účetnictví III.Summary
 Účetnictví IV.Summary
 Veřejná správa I.Summary
 Veřejná správa II.Summary
 Veřejná správa III.Summary
 Veřejné finance
 Základy přírodních věd - biologieSummary
 Základy přírodních věd - PodnikáníSummary
 Zeměpis I.
 Zeměpis II.
 Zoologie I.
 Zoologie II.
 ZPV chemieSummary
Rozpracované kurzy 
 Ekonomika_3IV_4 IV 1819_1920
 Ekonomika_3MV
 Počítačové vzdělávání zaměstnanců veřejné správy
 Ekonomie This course allows guest users to enterSummary
 Podniková ekonomika IV.
 Dějepis I. VESSummary
 Ekonomika_3IV_4 IV 1819_1920 kopie 1
Příprava pokrmů a moučníků z regionálních potravin 
 Výroba jemného pečivaThis course requires an enrolment keySummary
 Příprava teplých pokrmů This course requires an enrolment keySummary
 Výroba restauračních moučníkůThis course requires an enrolment keySummary
 Příprava pokrmů studené kuchyněThis course requires an enrolment keySummary

Skip Calendar

Calendar

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      Today Thursday, 1 June 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
ESF OPVK

Logo projektu
Skip Online Users

Online Users

(last 5 minutes)
None