Skip to main content
Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy
You are not logged in. (
Login
)
Language
Čeština (cs)
Deutsch (de)
English (en)
Please configure this block using the edit icon.
Course categories
Hotové kurzy
Agroturistika
Anglický jazyk 1 - II. Podnikání
Anglický jazyk 1. I.
Anglický jazyk 1. II.
Anglický jazyk 1. III.
Anglický jazyk 1. IV.
Biologie I.
Biologie II.
Biologie pro ekology I.
Botanika I.
Botanika II.
Český jazyk a literatura I.
Český jazyk a literatura II.
Český jazyk a literatura III.
Český jazyk a literatura IV.
Chemie I.
Chemie II.
Chod podniku II.
Chov koní a jezdectví
Dějepis
Dějepis II.
Ekologie II.
Ekologie III.
Ekologie IV.
Ekonomika a podnikání III.
Ekonomika a podnikání IV.
Ekonomika a sociální politika II.
Ekonomika a sociální politika III.
Ekonomika a sociální politika IV.
Etika a společenská výchova
Evropská unie
Evropská unie pro VES
Fyzika
Geologie
Hydrologie
ICT III.
ICT IV.
Kultura osobního projevu
Lesnictví III.
Lesnictví IV.
Management cestovniho ruchu III.
Marketing a management
Marketing cestovniho ruchu III.
Marketing cestovniho ruchu IV.
Matematika I.
Matematika II.
Matematika III.
Matematika IV.
Meteorologie
Monitoring
Myslivost
Německý jazyk 1 I.
Německý jazyk 1 - II. - podnikání
Německý jazyk 1 - III.
Německý jazyk 1 - I. podnikání
Německý jazyk 1 - II.
Německý jazyk 1 - IV.
Občanská nauka II.
Občanská nauka III.
Občanská nauka IV.
Obchodní korespondence II.
Obchodní právo III.
Obchodní právo IV.
Ochrana přírody a prostředí II.
Ochrana přírody a prostředí III.
Ochrana přírody a prostředí IV.
Odpady
Písemná a elektronická komunikace IV.
Podnikání, obchod, služby
Potraviny a výživa I.
Potraviny a výživa II.
Právní příprava ekologie III.
Právní příprava ekologie IV.
Právo pro agropodnikání
Právo pro VES III.
Praxe I. agropodnikání
Psychologie III.
Psychologie IV.
Psychologie prodeje
Regionalistika
Rozvoj venkova
Společenská kultura
Technika obsluhy a služeb I.
Technologie přípravy pokrmů I.
Technologie přípravy pokrmů II.
Úcetnictví I. Podnikání
Účetnictví II. Podnikání
Účetnictví III.
Účetnictví IV.
Veřejná správa I.
Veřejná správa II.
Veřejná správa III.
Veřejné finance
Základy přírodních věd - biologie
Základy přírodních věd - Podnikání
Zeměpis I.
Zeměpis II.
Zoologie I.
Zoologie II.
ZPV chemie
Rozpracované kurzy
Ekonomika_3IV_4 IV 1819_1920
Ekonomika_3MV
Počítačové vzdělávání zaměstnanců veřejné správy
Ekonomie
Podniková ekonomika IV.
Dějepis I. VES
Ekonomika_3IV_4 IV 1819_1920 kopie 1
Příprava pokrmů a moučníků z regionálních potravin
Výroba jemného pečiva
Příprava teplých pokrmů
Výroba restauračních moučníků
Příprava pokrmů studené kuchyně
Search courses:
Skip Calendar
Calendar
◄
Previous month
|
June 2023
|
Next month
►
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
Today Thursday, 1 June
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Skip Online Users
Online Users
(last 5 minutes)
None